Kαλωσορίσατε και στο δικό μου ιστολόγιο!
Ελάτε να μοιραστούμε τις ιδέες μας και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο των παιδιών!Είναι τόσο υπέροχος!!!

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014


 Η τελευταία μας δουλίτσα για εφέτος  ήταν να φτιάξουμε τρισδιάστατα καραβάκια!Το καθε παιδί δούλεψε ατομικά στο δικό του χαρτόνι(50/70).Χρειαστήκαμε ένα χαρτί Α4,κομένο στη  μέση, ένα άδειο μπουκάλι γάλα ή ότι κουτί έφεραν τα παιδιά και φυσικα τέμπερες και σφουγγαρακι για το βάψιμο του έργου μας...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ.
Εδώ βάφουμε τη θάλασσα..



Μόλις τελειώσαμε τον ουρανό με πιο σκούρο μπλε χρώμα.Κάναμε και άσπρα κυματάκια με άσπρη τέμπερα και με σφουγγαράκι,Χρησιμοποιήσαμε κίτρινο για τον ήλιο μας..







Τέλος κολήσαμε το μπουκάλι μας ,τρυπήσαμε ένα καλαμάκι για σουβλάκι πάνω του και στερεώσαμε το χάρτινο πανί μας το οποίο κάθε παιδί είχε ζωγραφίσει!!!Και η κατασκευή μας είναι έτοιμη!
Μερικά απο τα έργα των παιδιών!!Καλοτάξιδα να είναι τα καραβάκια μας....



Συγνώμη για τα ανάποδα καραβάκια(λόγω του φόρτου των ημερών  ξέχασα να κάνω επεξεργασία!!!)











Αφού τελειώσαμε την δουλίτσα μας ετοίμασα με τα παιδιά την αφίσα για τον αυριανό διαγωνισμό μας ,για την πιο πρωτότυπη γλάστρα!Γράψαμε και εκτυπώσαμε στον υπολογιστή τα γραμματάκια και ζωγραφίσαμε ανάλογα!!
Εδώ τα παιδιά επι τω έργω...
Στο τέλος μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε βραχιολάκια και κολιέ για τις μαμάδες που θα πάρουν βραβεία αύριο.Τα παιδιά φτιάξαν μερικά και τα φόρεσαν τα ίδια!''Άσε κυρία θα τους δώσουμε άλλο βραβείο''.Η ιδέα για τα βραχιολάκια ειναι απο την  αγαπητή συνάδελφο ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ.(Ιδέες για δώρα,αν θυμάμαι καλά).
ΟΡΊΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ!








ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!ΣΥΡΜΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ!Μπράβο παιδιά!!!
Ευχαριστω Πόπη για την ιδέα!!
Ες αύριον τα σπουδαία....

2 σχόλια: